Podozriví mladíci zaútočili na štvoricu mladých. Obvinený napadol družku a jej syna. Obvinený podvodník okradol štyri ženy. V spálni domu ukrýval zbraň. Dvaja zlodeji prepadli muža.

18.01.2012 Celý región

Podozriví mladíci zaútočili na štvoricu mladých:
Prešovskí policajti včera začali trestné stíhanie pre prečin výtržníctva. Dňa 17.1.2012 v nočnej hodine v Prešove na Ulici Hlavnej, pri zastávke, po predchádzajúcej hádke štyria podozriví mladíci (29 r., 19r., 21 r., 19r., bytom Prešov) fyzicky napadli 24 ročného mladíka z Nižnej Šebastovej. A to tak, že ho udreli do oblasti tváre pričom spadol na zem, kde ho kopali nohami do oblasti hlavy a nôh. Spôsobili mu zranenia pravej časti tváre s dobou liečenia do 7 dní. Zároveň mu poškodili zimnú lyžiarsku vetrovku v hodnote 90.-EUR. Následne fyzicky napadli aj 21 ročného mladíka bytom Ľubotice, a to tak, že ho päsťou udreli do oblasti tváre, pričom spadol na zem, kde ho kopali nohami do oblasti rúk a chrbta. Spôsobili mu zranenia hlavy a hrudníka s dobou liečenia do 7 dní, pričom stratil piercing v hodnote 25.-EUR. Taktiež fyzicky napadli dve dievčatá vo veku 21 rokov bytom Prešov. Následne bola policajtmi použitá výzva, na ktorú útočníci nereagovali, preto boli voči nim použité donucovacie prostriedky. K zraneniu osôb nedošlo. Podozrivé osoby boli umiestnené do cely policajného zaistenia v Prešove.


Obvinený napadol družku a jej syna:
Policajti zo Slovenskej Kajne obvinili 26 ročného mladíka, bytom Poša, z prečinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva. Obvinený mladík dňa 1.1.2012 v ranných hodinách v rodinnom dome v obci Poša, okres Vranov n/T po slovnej roztržke fyzicky napadol 32 ročnú družku. Spôsobil jej zlomeninu rebier, rezné rany na pravom lakti, tržné rany a zlomeninu nosa s predpokladanou dobou liečenia 4 týždne. Následne na to, na ceste pred rodinným domom fyzicky napadol jej 16 ročného syna. Pričom ho zvalil na zem, udieral rukami do tváre, čím mu spôsobil škrabance a podliatiny na tvári, ktoré si nevyžiadali lekárske ošetrenie.
 
Obvinený podvodník okradol štyri ženy :
Vranovskí policajti včera vzniesli obvinenie z prečinu podvodu 23 ročnému mladíkovi z Košíc. Obvinený mladík po telefonickom hovore koncom mesiaca október 2011 prisľúbil zamestnanie vo firme štyrom mladým ženám. (19 r. bytom Lada, 20 r. bytom Vlača, 22 r. bytom Hanušovce n/T, 20 r. bytom Vlača.) Na vyžiadanie obvineného mu mladé ženy zaslali finančnú hotovosť za ubytovanie a dopravu vo výške 120.-EUR na osobu. Dohodnutú finančnú hotovosť zaslali obvinenému mladíkovi začiatkom novembra roka 2011 na účet. Pričom k sprostredkovaniu zamestnania nedošlo, a ani na opakované naliehanie poškodených finančnú hotovosť nevrátil. Svojím konaním spôsobil mladým ženám škodu v celkovej výške takmer 500,- EUR.


V spálni domu ukrýval zbraň:
Bardejovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Doposiaľ neznámy páchateľ v presne nezistenej dobe do 6.1.2012 v spálni rodinného domu v obci Vyšný Tvarožec, okres Bardejov ktorého majiteľom je 58 ročný muž. Neznámy páchateľ bez povolenia v drevenom perinači prechovával dlhú guľovú strelnú zbraň, ktorú si zadovážil doposiaľ nezisteným spôsobom a na jej držbu nemal povolenie. Strelnú zbraň našla pri upratovaní 42 ročná žena z Bardejova, ktorá uvedenú zbraň odovzdala na polícii.

Dvaja zlodeji prepadli muža:
Kežmarský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Dňa 15.1.2012 vo večerných hodinách na chodníku pred vchodom do bytového domu na Ulici Petržalskej v Kežmarku v čase keď poškodený 57 ročný muž z Kežmarku sa snažil otvoriť vchodové dvere pristúpil k nemu odzadu doposiaľ nestotožnený páchateľ. Páchateľ muža rukou jedenkrát udrel do oblasti záhlavia, v dôsledku čoho poškodený stratil rovnováhu a spadol na zem. Následne zostal ležať a hneď na to mu druhý z dvojice páchateľov zobral zo zadného vrecka nohavíc koženú peňaženku čiernej farby, v ktorej sa nachádzala finančná hotovosť vo výške 20,-EUR, preukaz poistenca a občiansky preukaz. Zo zámku vchodových dverí vytiahol páchateľ zväzok kľúčov a obaja utiekli s ukradnutými vecami. Svojím konaním spôsobili poškodenému krádežou škodu vo výške približne 35,-EUR. Taktiež mu spôsobili drobnú odreninu v záhlaví.
 

Vyberte región